Et liv i endring

Hvilke erfaringer har du med selvutvikling, har du for eksempel hørt om noen som har fått det værre etter at de begynte å jobbe med seg selv?

Dette spørsmålet stilte jeg i bloggen: Hva betyr budskapet om et rikere liv for deg? Inntil nylig hadde jeg ikke hørt om noen med dårlig erfaring av selvutvikling. For den som endrer seg virker det som hele verden blir til et bedre sted, men de som står rundt å ser på kan oppleve personen som egoistisk og selvopptatt.

Når jeg har endret på ting i livet mitt har jeg endret det fra noe. Det noe jeg endret fra har vært dårligere enn det jeg har endret til. Når jeg begynte å endre på ting i livet mitt merket jeg at de rundt meg synes jeg var rar og merkelig. Dette forstår jeg kjempegodt siden det noe jeg endret fra var en som pleide å feste og gjøre mange dumme ting. Det noe jeg endret til har et helt annet fokus.

Selvfølgelig ble det en ny opplevelse å omgås meg, siden alt jeg sto for og levde etter ble endret. Om du har møtt på en som meg, så kan jeg forstå hvordan opplevelsen av dette mennesket ble snudd på hodet.

Dersom jeg har forstått selvutvikling riktig handler det blandt annet om kjærlighet, forståelse og aksept. Kjærlighet til seg selv, forståelse av seg selv og akseptering av den man er.

 

I takknemmelighet,

Lars Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.