Hva betyr budskapet om et rikere liv for deg?

Budskap om et rikere liv er til deg som ønsker informasjon som kan forandre livet. Informasjon om hvordan du kan ha, være og gjøre alt du drømmer om. Alt du ønsker å føle er også innenfor din rekkevidde. Det eneste du trenger for å endre på ting i livet ditt er å endre på ting i livet ditt. -Så enkelt, og samtidig så vanskelig. Det er her du får brukt for selvutvikling. Når du ser at livet ditt kan trenge forandring eller oppgradering kan du faktisk forandre på tingene i livet ditt.

Velkommen til den første dagen i resten av ditt liv! Du er nå i ferd med å gå ombord i din kanskje viktigste reise. Reisen til dine drømmer og begjær. Om du vil lese om den dagen livet mitt forandret seg, kan du laste ned boken Slik får du 2012 til å bli ditt beste år. Kanskje blir du inspirert til forandring i livet ditt også.

Selvutvikling for meg kan oppsummereses til:                                                            «forståelsen av sitt selv og prosesser til å forbedre sin egen person».

I denne sammenhengen kommer forståelsen gjennom en ærlig sjekk av oss selv. Vi ser på, og oppfatter oss selv nøyaktig slik vi er, uten å legge til eller trekke noe fra. Sitt selv betyr at det faktisk er deg det handler om, du studerer deg selv. Med prosesser menes ulike former for verktøy du kan ta i bruk til å forbedre deg selv. Når du fobedrer deg selv gjør du deg til ett bedre menneske, en bedre utgave av deg selv.

Når du har fått en forståelse av deg selv, valgt prosesser du kan ta i bruk og faktisk bruker disse prosessene driver du med selvutvikling.

En prosess du kan ta i bruk med en gang blir presentert i den gratis e-boken Slik får du 2012 til å bli ditt beste år. Det finnes ulike prosesser til å utvikle forskjellige egenskaper. I denne boken beskrives fem enkle skritt for å skape livet du drømmer om. Du får umidelbar tilgang på enkle verktøy som du kan ta i bruk med en gang. Du kan oppleve livet ditt som noe nytt og spennende, det blir aldri det samme igjen etter denne dagen. Det første skrittet alle prosesser jeg kjenner til ber deg om å Bli kjent med dine drømmer!

Dersom du faktisk tar deg tid til å lese denne lille guiden og tar i bruk den enkle prosessen som er beskrevet, kan du i prinsippet skape alt du drømmer om. Jeg selv har brukt teknikken til å tiltrekke meg ulike følelser, en konkret pengesum og funnet mitt livsformål. Jeg har fått ting i livet jeg tidligere bare drømte om. Det er som å lage en tegning over livet i dine flotteste fantasier, for så å velge hva du ønsker å skape og faktisk oppleve dette livet. Du er i ferd med å bevege deg inn på en spennende reise, reisen til dine drømmer og begjær 🙂

Hvilke erfaringer har du med selvutvikling, har du for eksempel hørt noen som har fått det værre etter at de begynte med det?

1 tanke om “Hva betyr budskapet om et rikere liv for deg?

  1. Tilbaketråkk: Et liv i endring | PersonligUtvikling.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.