Takknemmelighetsliste

Det å skrive en liste over det du er takknemmelig for i livet gir umiddelbare fordeler. Takknemmelighet er en hendig måte å endre sinnsstemning på, uten å innta noe som helst. Med en liste over hva du føler takknemmelig for retter oppmerksomheten til gode følelser. Du vil enklere sette deg inn i en følelse av takknemmelig når du har skrevet det ned. Du kan skrive en takknemmelighet liste av mange årsaker. Uansett årsak vil du oppleve den gir innflytelse på hele din livsopplevelse.

En takknemmelighetsliste er en oversikt over alle de ting i livet du kan føle takknemmelighet rundt. Det er en liste med steder, ting, opplevelser eller mennesker som er i livet ditt og som gir deg en god følelse ved å tenke på. Takknemmelighet er en måte å lyse opp mørke dager og snu de hardeste øyeblikk om til en storartet reise. Du kan finne tilgivelse og en indre fred. Det er en måte å få frem sine holdninger til det man elsker og å gjenopprette sin ydmykhet.

Finn frem penn og papir og sett deg godt til rette. Når du er klar kan du skrive ned din liste over mennesker steder og ting du er takknemmelig for. Skriv også ned din takknemmelighet for ideer, kvaliteter og følelser. Når du skriver, så føl din takknemmelighet. Skriv din takknemmelighet for hånd, og føl den i ditt hjerte. Skaff deg gjerne en bok med blanke sider som du kan kalle for din takknemmelighetsbok. Fokuser på dem du er glad i, det du er takknemmelig for, ideer du ønsker å bære ut i verden, de kvaliteter du har og de følelser du vil ha i livsopplevelsen din. Still deg selv spørsmålet: Hva er jeg takknemmelig for? (mennesker, steder, ting, ideer, kvaliteter og følelser). Føl takknemmeligheten.

Når du fokuserer tankene dine rundt takknemmelighet, endrer du vibrasjoner i følelsene og du vil få det bedre. Takknemmelighet er vel den raskeste veien til en bedret livskvalitet. Takknemmelighet kan kjennes som kribling i kroppen. Synes du det er vanskelig å føle takknemmelighet så kan du late som du er takknemmelig, inntil du faktisk er det. Takknemmelighet er en måte å manifestere frem dine begjær av hva du vil gjøre, ha og være. Takknemmelighet vil gi deg inspirasjon og motivasjon. Å skrive sin takknemmelighet er en måte å føle tilstedeværelse her og nå, en måte å kjenne kjærlighet. Det gir muligheter, uendelige muligheter og øker din forestillingsevne. Takknemmelighet virker og du vil føle det bedre. Du kan velge hvordan du vil føle ved å endre fokus i dine tanker. Best av alt, takknemmelighet er gratis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.