Et takknemmelig sinn

Med ett takknemmelig sinn gjør du dagen til ett bedre sted å være. Du kan oppleve dagens gjøremål bli lettere å gjennomføre. De menneskene som omgås deg vil også oppleve din takknemmelighet som en god følelse. Ting du foretar deg kan oppleves med letthet og det virker enklere å holde fokus med et takknemmelig sinn. Det blir bedre å være der du er, når du er der.

Ett takknemmelig sinn er ett hode fullt med glade tanker. De tingene du tenker på tenker du på med glede og i takknemmelighet. Du føler takknemmelighet for det du har, eller det du ønsker å ha. Med takknemmelighet til det du har eller ønsker å ha, gir du tingene glede og en god oppmerksomhet. Dette er ett sted hvor man ønsker å være. Det er deilig å omgås takknemmelige mennesker.

Når du gir en takknemmelig oppmerksomhet til mennesker, følelser eller andre ting i livet ditt vil disse tingene trives mye bedre. Du begynner å finne takknemmelighet til noe i livet og dermed øker vibrasjonen til følelsene dine. Takknemmelighet tiltrekker seg takknemmelighet. Når du først begynner på denne oppadgående spiralen, vil du oppleve mer og mer takknemmelighet for flere og flere ting.

Når du flommer over av takknemmelighet vil du oppleve en stor letthet som bruser i kroppen. Det er uttrolig deilig å bevege seg rundt i livsopplevelsen med et takknemmelig sinn. Opplevelser, steder, ting og mennesker med takknemmelige vibrasjoner vil komme til deg og fylle livsopplevelsen med takknemmelighet. De tingene du vibrerer virker universet å respondere på. Tanker om gode følelser utstråler vibrasjoner som tiltrekker seg tanker og følelser med lignende vibrasjoner. Jeg ønsker deg en fin og takknemmelig dag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.