Takknemmelighet

Med ett takknemmelig sinn møter du livet med glede og harmoni. Takkenemmelige tanker og følelser er lette å bære og du får en mer tilfreds livsopplevelse. Takknemmelige tanker og følelser er behagelige å være sammen med. En takknemmelig holdning virker tiltrekkende på andre mennesker og andre vil ønske å være sammen deg. Når du føler takknemmelighet for ting du allerede har i livet, vil mer av den samme følelsen komme inn i din livsopplevelse.

Takknemmelighet er en følelse med sterke vibrasjoner. Det vil si følelsen er høyt oppe på den emosjonelle skala og den føles veldig godt. Takknemmelighet er en positiv følelse til noe man har, eller vil få. Takknemmelighet er en følelse som gir glede inn i hverdagen. Når man føler takknemmelighet virker det umulig å føle sinne. Takknemmelighet forbinder deg med dine evner.

Du kan begynne å legge merke til ting i dine omgivelser som gir gode følelser, kjenn etter hvordan du fylles med takknemmelighet for denne tingen. Det kan også være mennesker, et sted, eller en opplevelse. Fokuser på noe du er glad over og kjenn hvor godt det føles å tenke på dette. Om det er vanskelig å finne noe å være takknemmelig for kan du late som du er takknemmelig –det fungerer like godt. Det er takknemmeligheten som fyller deg, du har nå en høyere vibrasjon i din tiltrekning.

Når du beveger deg rundt i takknemmelighet vil du oppleve nye ting dukke opp i din livsopplevelse. Du vil se nye mennesker og finne nye opplevelser. Du blir en magnet som tiltrekker deg opplevelser å føle takknemmelighet over. Takknemmelighet fungerer som en oppadgående spiral. Når du føler deg takknemmelig vil mer ting komme til deg som du kan føle takknemmelighet over –også videre. Dette er rå moro. Du vil føle livet som en glede og tankene dine vil fokuseres rundt bedre ting. Du får en sterkere tiltrekning til opplevelser som gir deg takknemmelige følelser inn i livsopplevelsen din.

1 tanke om “Takknemmelighet

  1. Tilbaketråkk: Tilstedeværelse | PersonligUtvikling.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.