Vibrasjonen til følelsen

Denne informasjonen deler jeg med dere slik at du lettere kan identifisere dine følelser og velge en som føles bedre. Når du har en ubehagelig følelse som du vil bytte med en bedre kan du bruke denne oversikten til å finne følelser med bedre vibrasjoner.

Disse ulike kategoriene av følelser er ingen fasit, det kan godt finnes flere følelser, eller rekkefølgen kunne vært annerledes. Det viktige med en slik oversikten er å bli klar over ulike følelser og at du har flere å velge mellom. Du kan velge en med litt annen vibrasjon for å få det bedre. Oversikten beskriver fra den kjipeste følelsen som frykt, sorg, depresjon, fortvilelse og maktesløshet til den beste følelse som glede, kunnskap, indre styrke, frihet, kjærlighet og takknemmelighet. Denne oversikten er ment som ett verktøy for deg og ditt følelsesliv.

Måten du bruker oversikten på er først å kjenne etter hvordan du har det. Hva føler du akkurat nå? Hvilken følelse har du? Har du for eksempel forhåpninger om noe i livet ditt, kan du bli kjent med denne følelsen og vite hvordan det føles. Når du har identifisert følelsen kan du titte på oversikten og velge en følelse som er litt bedre, for eksempel tro og positive forventninger. Skap en forventning at dine forhåpninger blir til virkelighet.

Du kan endre dine følelser og dermed er du på vei mot ett rikere liv. Ett liv du føler godt om og gleder deg over. Du vil kunne jobbe deg oppover til en bedre vibrasjon av følelser når du måtte ønske det. Det er ingenting galt med å føle sorg når tiden er inne for å føle dette. Når du er klar for å endre vibrasjonene dine kan du velge en følelse som vibrerer litt bedre.

 

 • Glede, kunnskap, indre styrke, frihet, kjærlighet og takknemmelighet
 • Lidenskap
 • Entusiasme, iver og lykke
 • Positive forventninger og tro
 • Optimisme
 • Forhåpninger
 • Tilfredshet
 • Kjedsomhet
 • Pessimisme
 • Frustrasjon, irritasjon og utålmodighet
 • Overveldet
 • Skuffelse
 • Tvil
 • Bekymring
 • Bebreidelse
 • Motløshet
 • Sinne
 • Hevngjerrighet
 • Hat og raseri
 • Sjalusi
 • Usikkerhet, skyldfølelse og manglende egenverd
 • Frykt, sorg, depresjon, fortvilelse og maktesløshet

Bilde av lockstockb https://www.sxc.hu/photo/1097321

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.