Slik vil jeg føle

Jeg vil frem, men vet ikke helt hvor det er. Jeg vet jeg ikke trives som jeg har det akkurat nå,  jeg vet jeg vil noe mer, jeg vet jeg vil være noe mer. Men jeg vet ikke hva jeg vil ha, jeg vet ikke hva jeg vil gjøre og jeg vet ikke hva jeg vil være. Det er det som er problemet mitt. Jeg vet ikke hvordan de ytre omstendighetene kan se ut. Jeg vet ikke hvilke type mennesker som vil berike livet mitt, jeg vet ikke hvilke materielle ting jeg skal velge, hvordan type relasjoner jeg vil ha, hvordan yrke jeg skal gå for, hvilken karriere. Jeg vet ingen av disse tingene, og det gjør meg veldig frustrert.

Jeg kan fint skrive en liste med mange mål og drømmer som beskriver hvordan livet mitt kan være, som  forteller meg om alt jeg vil ha. Problemet mitt er å velge, og når jeg har valgt føle tilfredsstillelse over den tingen. Hva er det som virkelig får meg til å leve, hva er tingene i livet mitt som fremdeles får meg til å ønske å leve. Det tar meg kort tid å finne ut hva det er. Ved ett raskt øyekast ser jeg sønnen min, vennene mine, familien min. Jeg ser alle menneskene rundt meg som betyr noe i livet mitt, og som jeg betyr noe for. Jeg ønsker å leve for disse relasjonene. Jeg ønsker å leve fordi jeg gjør det sammen med andre mennesker, jeg gjør det ikke alene. For meg er svaret veldig enkelt… Jeg kan leve med bevissthet og Jeg er et sosialt vesen.

Så jeg vet jeg lever (ved valg) fordi jeg lever sammen andre mennesker, jeg lever på grunn av alle andre i livet mitt. Tenk å være på en seilbåt uten mannskap. Tenk om denne seilbåten reiste fra havn til havn uten å finne fotfeste noe sted for så å reise videre. Tenk om denne seilbåten var deg og du til slutt i ren frustrasjon strandet på en øde øy, uten noe mannskap eller andre relasjoner. Ja, dette ble vel en digresjon, så jeg skal komme tilbake til temaet… Det vi kan summere med så langt er at jeg vet ikke hva jeg ikke vet. Det jeg vet er at jeg er et sosialt vesen som trenger andre mennesker for å kunne leve. Det jeg vet er at jeg kan drømme å fantasere om hvordan livet kan se ut. Jeg vet at disse drømmene kan bli virkelighet. Derimot det jeg ikke vet er hva jeg skal velge. Her kommer problemet. Jeg kan velge alt og alt er mulig, men hva skal jeg velge. I ren frustrasjon tror jeg det er lett å gi opp å flykte fra hele denne følelsen av frustrasjon. Hei, hva var det… En følelse… Ja, kanskje vi har noe her. For det å føle kan jeg beskrive. Jeg kan beskrive hvordan jeg vil føle det, også overlate til universet å fikse ting som gir meg en slik følelse. Siden jeg ikke vet hvordan og hva jeg vil ha utvendig i livet mitt, kanskje svarene ligger innover. Innover i mine følelser. Så hvordan vil jeg føle det. Dersom jeg kunne valgt fra øverste hylle, hvordan vil jeg føle? Hvordan føles det å ha det livet jeg drømmer om. Hvordan føles det?

Jeg vil føle meg verdsatt og takknemlig. Jeg føler meg sett av en kvinne som tenner alle pluggene i hele meg (på en positiv måte). Jeg føler meg fantastisk i sammen henne. Vi finner på ting i sammen som å gå i teater, spasere langs et vann og har gode samtaler. Hun lytter til meg med interesse og jeg elsker hennes ord. Jeg føler meg hørt og verdsatt. Jeg føler meg fantastisk. Jeg føler meg som en del av noe større sammen med henne. Jeg føler meg som en del av hennes liv og jeg føler meg sterk og verdsatt. I sammen henne føles livet som en gave. Jeg føler meg entusiastisk og tent. Jeg elsker å være meg selv i mitt eget liv.

Jeg vet nå hvordan jeg vil føle, så nå er jobben å overlate denne ”bestillingen” til universet. Universet sin oppgave er å levere meg ting i livet som samsvarer med mine følelser. Jeg kan se for meg selv føle disse følelsene. Jeg kjenner det kribler i hele meg og vet det vil utfolde seg i virkeligheten. Jeg vet det er mulig å ha det på denne måten siden jeg er i stand til å føle det. Jeg legger inn denne bestillingen til universet, en bestilling som heter ”slik vil jeg føle”. Når tiden er moden, er det opp til universet å gi meg opplevelser som samsvarer med denne følelsen. Takk for oppmerksomheten og for at livet blir virkelig gjennom dere. Siden jeg ikke vet hva jeg ikke vet, blir det spennende å se hvordan universet leverer denne bestillingen til meg. Alt er mulig, også det å føle det godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.