Suksessfullt tankesett

De som har suksess lever i det samme landet, de puster den samme luften og opplever den samme finanskrisen. Så, hvorfor opplever noen suksess, andre ikke? Svaret virker å være svært enkelt. De med suksess har en suksessfull måte å tenke på. Thomas Edison, oppfinneren av lyspæra fant ti tusen måter den ikke virket innen han suksessfullt fikk den til å lyse. Edison så på disse ti tusen forsøkene som ti tusen suksesser, siden han hadde funnet ti tusen måter den ikke lyste på. Så, suksess handler om tankesett, hvordan du tenker og forholder deg til det som skjer. Alt kan være en suksess, om du velger det skal få være det.

De med suksess har et suksessfullt tankesett og tenker suksessfullt over det de vil oppnå. På en måte kan man si de forventer å oppnå suksess og derfor får de suksess. Jeg vil beskrive suksess med veldig enkle ord. Jeg forestiller meg selv suksessfullt få til det jeg skal i gang med og føler godt om denne suksessen. Det virker derfor å være mine følelser som gir meg opplevelsen av suksess.

Jeg leker med tanker om suksess, jeg fargelegger suksess i tankene og gir suksess -tanker oppmerksomhet. Jeg gjør de suksessrike tankene levende i meg. Jeg forestiller meg suksess og dermed opplever jeg suksess.

Det kribler i hele kroppen og du føler deg mer våken enn noen sinne. Når du opplever suksess vil nervebanene i hjernen koble seg på tanker om suksess, og nye tanker om suksess vil bli en naturlig følge av tanker om suksess. Når man oppnår suksess vil man føle seg godt og lykkelig. Uansett hva du velger å ha suksess innenfor, vil det føles godt og du vil føle det bedre og bedre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.