Suksess avler suksess

Det virker som noen mennesker har suksess i alt de driver med, og andre opplever mindre grad av suksess. Noen virker å ha mer suksess enn andre, og de andre er alle utenom meg. Føles det sånn noen gang? At alle de andre virker suksessfulle og du selv føler deg mindre suksessfull enn dem. Velkommen i gjengen, sånn følte jeg det før også.

De som oppnår suksess lever i den samme verden som deg, puster den samme luften og omgås de samme krisene. Så hva er da forskjellen mellom de som opplever mye suksess og de som opplever lite suksess? De ytre omstendighetene virker å være like, derfor må svaret finnes ett annet sted. De som opplever suksess, forholder seg til verden på en annen måte enn de som opplever lite suksess. Det virker å være måten vi tenker på som avgjør graden av suksess vi opplever.

For å oppnå suksess trenger du å finne de tanker som gir deg et brennende begjær. Du trenger å føle det godt når du tenker på disse tankene. Når du holder på tanken på suksess over tid så vips, du opplever deg selv som suksessfull. Denne prosessen beskrives i mer detalj i den gratis e-boken, ”slik får du 2012 til å bli ditt beste år”.

Når jeg opplever meg selv som en suksess er det som følelsene mine lever i hele meg, det pirrer og jeg føler meg mer levende noensinne. Siden gode følelser trekker til seg følelser med lignende vibrasjoner vil du også begynne å oppleve mer og mer suksess i alt du foretar deg. Suksess avler suksess siden du får det du tenker på mesteparten av tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.