«I am…»

Øvelsen som beskrives i denne artikkelen kan øke nivået av oppmerksomhet og gi deg en fornemmelse av sinnsro. Jeg skriver om egne opplevelser og det er ingen garanti at alle andre vil oppleve det samme som meg.

Jeg er…

Ordene ”Jeg er” virker å være de mest kraftfulle ord vi har i språket. Det er som en kommando vi kan bruke for å tiltrekke oss oppmerksomheten til universet.

Summen av alt som er kan forstås som energi, og denne energien kan for enkelhets skyld kalles universet. Dersom vi forestiller oss universet som en meny full av alt vi kan ønske oss og våre ønsker bestilles ved å gi dem oppmerksomhet, trenger vi å uttrykke våre ønsker.

Kommandoen til universets kelner virker å være ”jeg er”, etterfulgt av hva vi ønsker å bestille. Det vi legger til etter disse ordene forteller universet hva vi ønsker å fylle øyeblikket med, hva vår neste bestilling skal være.

Det du velger å være

Ordene ”jeg er” benyttes foran affirmasjoner for å programmere det underbevisste sinn. Vi kan programmere sinnet med det vi ønsker å ha, gjøre og være, hvor det viktigste er hva du ønsker å være. Det du velger å være manifesterer seg i det du gjør, og det du gjør skaper resultatene du får. Derfor er det du velger å være det viktigste av dine ønsker.

Alt som etterfølger ordene ”jeg er” kan fungere som en bestilling til universet. Hva vi velger å legge til ordene skaper en vibrasjon som sendes ut fra deg i form av en bestilling.

Dersom du ønsker være ærlig kan du benytte affirmasjonen ”Jeg er ærlig”. Det garanterer ikke at du vil være ærlig, men det øker sannsynligheten for at du vil tenke deg om en gang til neste gang du står i et valg som pirker borti denne egenskapen. Når du står foran speilet å forteller sjefen at du er ærlig, vil det enten synge innvendig eller krølle seg i magen.

Dersom du er ærlig, vil dine handlinger være ærlige. Er du på butikken å handler og får igjen for mye penger kan du velge å være ærlig eller uærlighet. Er du ærlig vil du kanskje levere tilbake pengene. Er du uærlig vil du kanskje putte dem i egen lomme. Dermed har det du er (ærlig), manifestert seg i det du gjør (gir pengene tilbake) og gitt deg resultat (en meget god følelse). Andre resultater av din ærlighet kan være et hjertelig takk, et vennlig smil og respekt.

”Jeg Er…”

Når ordene ”jeg er” blir uttalt eller tenkt, skapes et tomrom, en stillhet etter ordene. Det er som et øyeblikk av klarhet, et øyeblikk av bevisst oppmerksomhet kommer til deg. Det er som om det skjerper tilstedeværelsen og skaper ett gap i øyeblikket, det blir stille på en måte.

Om du er alene hjemme eller i skogen for deg selv kan du si høyt ”Jeg Er…” uten å legge inn noen bestemt bestilling. Du kan lytte oppmerksomt til hva som skjer når du kun sier ordene ”jeg er”. Gi din fulle oppmerksomhet til det som er mellom ordene. Det er som om det åpner et landskap i oppmerksomheten, en form for stille oppmerksomhet.

 Indre ro og stillhet 

Dersom du sier disse ordene høyt, eller tenker dem i stillhet vil du skape et rom i øyeblikket. Du vil øke tilstedeværelse og oppmerksomheten forbedres. Det kan skape en indre ro og stillhet, nøyaktig det øyeblikket du trenger for å øke oppmerksomheten tilstrekkelig.

Gi ordene en nysgjerrig oppmerksomhet og det virker som om universet stopper opp og venter i spenning på din neste bestilling. Det blir et tomrom i øyeblikket, en pause i tiden mellom deg og alt som er.

Denne øvelsen kan øke nivået av oppmerksomhet og bevissthet. Det er som om et landskap rundt oss åpnes, nesten som et fullt tomrom. Som om universet bare venter på ditt neste ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.