Å gå på glødende kull

Hvorfor velger mennesker å gå på glødende kull og hva har det med personlig utvikling å gjøre? Det virker helt imot hva vi tror er mulig å gjøre, gå på disse varme trebitene. Glødende kull er jo tross alt meget varmt og huden vår kan være skjør mot denne varmen.

Jeg var nylig på NordEuropas største festival innen åndelig og personlig utvikling. En av aktivitetene som var tilgjenlig var nettopp å gå på glødende kull. Det var samlet flere hundre barn og voksne som ønsket å tøye sin forestilling om hva som er mulig og samtidig skape en bedre verden.

Innen vi skulle gå over glødende kull ble vi bedt om å finne frem våre store ønsker og visjoner for livet. Vi ble veiledet til å finne frem hva vi drømmer om å være, ha og gjøre i livet. Jeg selv tok frem drømmen om et sted hvor ungdom får lov å være seg selv i et trygt miljø og hvor de kan utvikle seg selv til sin beste utgave. Du kan lese mer om visjonen og metoden jeg bruker for å manifistere denne visjonen i den gratis e-boken Slik får du 2012 til å bli ditt beste år.

Når visjonen var tydelig i mine tanker skulle vi sette oss ned å dele den med et annet menneske. Bare det å uttrykke mine drømmer om livet og fremtiden verbalt med et annet menneske var med å forsterke virkeligheten av drømmene.

Med en klar visjon i våre sinn var vi klare for å ta skrittene over glødende kull. Dersom det var mulig å bevege seg over glødende kull uten å brenne seg, må vel alt være mulig. Det er den følelsen jeg hadde like før vi skulle bevege oss over glødende kull. Med en tydelig og klar oppfattelse av hva jeg drømmer om i livet og en fullstendig tro på at det er mulig var jeg klar til å gi troen en erfaring av at ting som virker umulig faktisk kan være mulig.

Spenningen i kroppen steg i takt med lyden fra trommer og de flere hundre som var møtt opp på denne festivalen. Frykten for å feile var tilstede i meg. Jeg kjente den igjen og denne frykten har holdt meg tilbake så mange ganger i livet. Jeg sto sammen alle disse mennskene som også hadde sine frykter og begrensninger. Mange av oss var klare til å gi slipp på vår frykt og ha tillitt til prosessen. Ved å gå over glødende kull og trosse min egen frykt for å mislykkes var det som om noe i meg slapp å jeg ble frigjort fra tidligere begrensninger. Selvfølgelig er det mulig for oss alle å leve et fantastisk liv hvor alle våre drømmer blir til virkelighet.

Denne virkeligheten er tilgjengelig for deg også, du trenger ikke gå på glødende kull for å erfare deg selv som alt du er. Jeg kan fortelle deg i dag at du er klar. Klar til å drømme og leve ut hele deg og alt du er. Det finnes ingen grenser for hva du kan være, ha og gjøre. Den eneste begrensingen er deg selv. For meg er det frykten som har holdt meg tilbake. Denne frykten som bare har vært en illusjon la jeg fra meg og jeg er her for å fortelle deg at dette er din tid, det er ditt liv og du kan leve livet ditt her og du kan leve det nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.