The Angel Inside

The Angel Inside er en fengende og underholdende novelle med både lærdom og innsikt. Den er lettlest med få sider og motiverer til å skape et rikere liv. Den kan fungere som veileder til å finne formål i livet og viser hvordan man blir kvitt «forstyrrende» elementer som holder en tilbake. Bakerst i boka oppsummerer forfatteren, Chris Widener alle innsiktene med spørsmål du kan bruke til å forbedre ditt liv og finne engelen som bor i deg.

Historien utfolder seg i Firenze, hvor en ung mann er kommet til stedet i livet hvor han verken er fornøyd eller tilfreds. Tom er på søken etter formål med livet og har reist i Europa for å finne svar. I Italia tar en eldre herre kontakt med Tom. Denne herren viser hvordan han kan finne sitt formål i livet, «The Angel Inside». Ved å bruke Michelangelo sin metode til å skulpturere en marmorblokk til en fantastisk statue. Michelangelo setter fri engelen som finnes inne i marmorblokken. Han skulpturerer marmorblokken, akkuratt som vi kan skulpturere våre liv.

I følge Michelangelo trenger vi først å se engelen som er inne i marmorblokka, engelen som er inne i oss. Du kan bli utfordret til å finne og følge dine egne drømmer. I løpet av boka kan du også bli motivert til å beskrive ditt eget vakre selv. Kanskje finner du også glede over å ha funnet engelen som bor i deg for deretter å sette pris på dine indre styrker.

Boken tar for seg hvilke «forstyrrende» elementer som kan holde oss tilbake fra å leve livet vi drømmer om. Videre gir den oss innsikt i hvordan vi kan ta vekk de grove bitene i livet, forbedre livspopplevelssen vår, la oss lære av utfordringer og polere livet så det skinner.

Dersom du setter av ti minutter om dagen til denne novellen, vil du ha lest den på under to måneder. Du kan få innnsikt om deg selv og bli veiledet til å søke ditt livsformål. Du kan oppleve å nå opp til en «høyere hylle» i livet, se posten Å stå på de bøkene vi leser. Du vil tilegne kunnskap om deg selv, inspirasjon til å være mer enn du er og kanskje vil du få mot og motivasjon til å leve ut ditt livsformål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *