Tilstedeværelse

Tilstedeværelse i øyeblikket kan være en nøkkel for din velvære og suksess. Når vi er fullstendig tilstede virker det som livet fungerer mere intuitivt. Med tilstedeværelse og oppmerksomhet til øyeblikket og det vi gjør, skaper vi bedre resultater.

Å treffe mennesker som er fullstendig tilstede gir en god opplevelse, det virker som en deilig gave. Når vi er her og nå, blir vi istand til å gjøre mer og det blir mer kvalitet i det vi gjør. Tilstedeværelse kan også være med som en kvalitet når bevissthet skal diskuteres.

Å være tilstede i det du gjør, når du gjør det er en kvalitet som Brendon Burchard hevder suksessrike mennesker har til felles. Se bloggposten Brendon Burchard gir bort sin nye bok The Charge Gratis! og sikre deg ett gratis eksemplar av boken han gir ut. Å være tilstede betyr i mine øyne å gi oppmerksomhet til det du foretar deg. Gi slipp på alle tanker om fremtid og fortid, vær tilstede her og nå.

Måter å finne tilstedeværelse på kan være noe så enkelt som å se på tingene i dine omgivelser og finne noe du er takknemmelig for. Når du finner ting du er takknemmelig for kan du gi den tingen din fulle oppmerksomhet. Føl takknemmeligheten. Vil du lese mer om takknemmelighet, kan du se bloggposten Takknemmelighet.

En annen teknikk jeg benytter veldig ofte er hva jeg kaller for «dotid». Jeg finner et sted hvor jeg kan være alene og uten forstyrrelser, på en offentlig toalett eller hvor det måtte egne seg best for deg. Jeg puster dypt mens jeg teller til ti. Når det kjennes som de øvre ribbeina strekker seg puster jeg sakte ut igjen mens jeg teller til ti. Gjør dette tre ganger og tilstedeværelsen øker på under ett minutt 🙂

Det som skjer når du øker tilstedeværelsen er at du får gjort tingene du skal gjøre mere effektivt. Din intuisjon blir forsterket. Du føler deg bedre og vil ta bedre avgjørelser. Andre vil merke din tilstedeværelse som noe behagelig. Du blir i stand til å gi oppmerksomhet til det som skjer her og nå. Du kan finne indre ro og tiltrekkningskraften din øker. Det virker lettere å tiltrekke mennesker, steder og ting som vil bringe deg fremover i livet når du er tilstede i nuet.

Hvordan teknikker bruker du for å øke din tilstedeværelse?

 

Én tanke om “Tilstedeværelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.