Hva kan følelser brukes til?

En av tingene du kan bruke følelsene til er å bli veiledet. En veiledning i hvordan du kan leve livet. Når du står foran hva som helst kan du bruke følelsene til å finne ut om det du er i ferd med å gjøre bør gjennomføres. Med kunnskap om dine følelser og hvordan følelser kan brukes vil du kunne navigere deg rundt i livet. Du blir i stand til å flytte deg rundt med rakettfart etter de tingene som gir glede og gode følelser. Du har ett veiledende kompass som hjelper deg til å velge.

Du trenger å vite hvordan følelser føles og kan gjenkjennes. For noen kan dette være en ubehagelig oppgave, noe jeg har forståelse for. Som for eksempel frykt, hvordan føles det? Er frykt en følelse du ønsker å føle? Hvilken følelse er bedre enn frykt? Tenk om du kan bytte ut følelsen frykt med en som føles litt bedre, for eksempel sinne. Sinne er jo lettere å leve med enn frykt. Uansett hva du føler, er det dine følelser, ditt liv og ditt valg.

Det å kjenne etter hvordan det jeg er i ferd med å gjøre føles er en gave. Om jeg føler ubehag knyttet til en tanke, så kan jeg velge å tenke på noe annet. Når jeg føler ubehag knyttet til en handling (jeg nettopp har gjort, eller er i ferd med å gjøre) kan jeg velge en annen handling. Føler jeg godt av å tenke på det jeg tenker på? Føler du det godt, så fortsett med det du tenker på eller gjør. Føler du det kjipt, så bytt tanke eller handling. Følelsene dine gir viktig informasjon om deg selv og hvilken vei du kan velge videre.

Det virker som det vi holder lenge nok i tankene blir vår virkelighet. Til ulike tanker knytter vi ulike følelser og disse følelsene responderer universet på. Lykke til med å finne frem og nyte dine gode følelser. Jo bedre du føler, jo bedre vil jeg si du lever. Om du bruker denne metoden for å gjøre valg i livet vil valgene bli styrt av ditt veiledende kompass. Det blir lettere å ta avgjørelser og valg. Følelser er et verktøy vi alle bærer med oss og kan benytte hele tiden og når som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.