Følelser

Hvorfor er vi mennesker utstyrt med følelser og hva kan vi lære av dem? Følelser forteller oss noe om hvordan vi har det, og hvordan vi reagerer på verden rundt oss. Når vi lærer om følelsene våre kan de veilede oss gjennom livet, de blir som et kompass. Følelser er noe vi mennesket er utstyrt med og de forteller noe om vår oppfattelse av verden rundt oss og opplevelsen vi har til den. Uavhengig hvor på planeten vi lever er vi utstyrt med de samme følelsene og alle kan bruke dem som en indre veileder.

Følelser er noe personlig og uansett hva du føler, er det bra. Det er bra du er i stand til å føle og komme i kontakt med deg selv. Uansett hva du føler er du bra nok som du er! Følelsene er din veiledning om hvordan du lever og hvordan du har det i ditt liv. Det er dine følelser og det er du som føler dem. Ingen andre kan føle for deg eller ta ansvar for hva du føler. Følelsene dine er ditt ansvar og din gevinst. Den største gaven jeg har fått gjennom arbeide med meg selv, er å komme i kontakt med mine følelser.

For det første lærer du om følelser ved å lese denne artikkelen om følelser. Du kan også lese andre artikler om følelser, det finnes også noen gode bøker om følelser. Du kan spørre deg selv hvordan du føler deg, akkurat nå. Du lærer om dine følelser ved å kjenne etter. Sett deg gjerne godt til rette, lukk øynene å tenk på en ting du er i ferd med å gjøre. Hvordan føles denne tanken? Føles det godt, ja så gjør det. Føles det ubehagelig, så la vær. Så enkelt som det. Dine følelser kan fungere som ditt veiledende kompass gjennom livet.

Det som skjer når du lærer om dine følelser, er at du kommer i kontakt med deg selv og essensen av hva du er. Følelsene kan bli din veileder gjennom livets avgjørelser. Du blir i stand til å oppleve et liv fylt av gode følelser. Universet vet ikke om det du føler er noe som skjer her og nå eller om det er tankene dine som setter i gang følelsen. Universet observerer det du føler og gir deg mennesker, steder og ting som har lignende følelse knyttet til seg. Du får mer av det du fokuserer tankene og følelsene dine på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.