Suksess


Hvorfor er det viktig for oss mennesker med suksess, er det en grunn til at vi burde leve i suksess? De viktigste årsakene kan være at suksess føles godt og suksess avler suksess. Det spiller ingen rolle hva du velger å gjøre suksess med. Det som betyr noe er følelsen suksess gir deg. Suksess skaper mange deilige følelser som utstråler sterke vibrasjoner. Suksess er noe som føles godt, og følelsen suksess gir, bringer deg mer opplevelse av suksess.

En ordbokdefinisjon av suksess er framgang. Jeg vil si det betyr både å komme seg vellykket fremover og skaper mange gode følelser. Suksess kan være ulike ting for ulike mennesker, men følelsen er den samme. Jeg vil si suksess er å gjøre de tingene du drømmer om å gjøre. Suksess kan både måles som framgang og samtidig virker det umulig å måle en følelse. Suksess er det du føler når du har gjort noe som du selv eller andre gir deg kreditt for. Suksess kan være det gode du føler når du har fullført en oppgave du bestemte deg for å gjøre. Du tar suksessfullt vare på dine egne verdier ved å gi oppmerksomhet til de tingene i livet som gir deg gode følelser.

Siden suksess kan oppleves som en følelse er en metode til å oppnå den følelsesmessige suksessen å forestille deg følelsen. Du kan velge en oppgave du står foran og forestille deg selv suksessfullt gjennomfører denne oppgaven. En annen effektiv måte å få frem følelsen av suksess på, er å gi oppmerksomhet til ting du allerede har gjort som du er stolt over. Tenkt deg tilbake i livet ditt, hvilke fem ting har du allerede gjort som du er stolt over?

Når du oppnår følelsen av suksess vil du tiltrekke deg suksess inn i livsopplevelsen din. Du vil suksessfullt tiltrekke deg situasjoner, steder og ting som står i harmoni med disse gode følelsene. Det som skjer når du føler deg suksessfull er at flere og flere situasjoner med lignende følelser komme til deg. Du blir en magnet som tiltrekker seg suksess. Du vil føle det bedre og bedre ting vil dukke opp i din livsopplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.