Målsetting

Målsetting

 

Hvorfor ha målsetting? Dette er et godt spørsmål å stille, hvorfor ha målsetting? Fremtiden kommer om vi er klare for den, eller ikke. Med avgrenset og tydelige mål vil du kunne planlegge hvordan denne fremtiden skal se ut. Om fem år fra nå vil du komme frem. Spørsmålet er hvor? Vil du fortsette å ha det du har, eller vil du skape nye ting i livet ditt? Med målsetting kan du skape en fremtid slik du ønsker den skal være.

Målsetting beskriver et fremtidig resultat du ønsker. Målsetting er den handlingen du gjør når du setter deg mål. Når du driver med målsetting tar du dine mål, drømmer og begjær og formulerer dem til mål. En målsetting beskriver hva du ønsker å strekke deg etter, den beskriver målet i sin helhet. Målsetting er en morsom aktivitet som gir energi og motivasjon.

Måten du gjør målsetting, er å starte med dine drømmer, du må vite hva du ønsker. For å lage en målsetting til dine drømmer, må du først velge hvilken drøm som gir deg brennende begjær. Du bør også ha en høy grad av tro på at du vil oppnå denne drømmen. Du tar drømmen og definerer den som målsetting. Skriv noen ord om hvordan dette målet ser ut, å beskriv det så detaljert som mulig. Vil du virkelig sette fart på fremtiden kan du beskrive hvordan det vil føles å nå dette målet. Målsetting er et verktøy som vil endre ditt liv til det bedre, for det er din målsetting som beskriver hvordan fremtiden din kan se ut.  I e-boken ”slik får du 2012 til å bli ditt beste år” får du helt gratis tips til hvordan du finner dine mål.

Dersom du setter av tid til målsetting er sjansen stor for at din målsetting vil komme til uttrykk i din livsopplevelse. Med en målsetting i tankene har du stor sjanse til å leve ut denne målsetting. Siden det vi fokuserer på meste parten av tiden kommer til oss i vår livsopplevelse vil målsetting hjelpe deg dit. Du sannsynliggjøre en fremtid. Så det som skjer når du har laget deg din målsetning er at du sannsynliggjør en fremtid du selv har valgt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.